Държавният департамент предупреди, че Русия ще засили ударите по украинската инфраструктураВ

...
Държавният департамент предупреди, че Русия ще засили ударите по украинската инфраструктураВ
Коментари Харесай

САЩ призоваха своите граждани да напуснат Украйна незабавно

Държавният департамент предупреди, че Русия ще ускори ударите по украинската инфраструктура

В предизвестието се споделя, че през идните дни Русия ще ускори напъните си за нанасяне на удари по украинската цивилна инфраструктура и държавни институции и американското посолство в Киев прикани жителите на САШ, които към момента са в Украйна, неотложно да изоставен страната, съобщи Асошиейтед прес, представена от.

" Ако чуете мощна детонация или се включат сирени, неотложно потърсете прикритие ", се споделя в предизвестието на Държавния департамент. Предупреждението беше издадено, откакто през вчерашния ден американското разузнаване разсекрети информация, съгласно която " Русия е активизирала напъните си да нанася удари против цивилната инфраструктура ", сподели осведомен чиновник.

Президентът на САЩ Джо Байдън разговаря в неделя с английския министър председател Борис Джонсън, френския президент Еманюел Макрон и немския канцлер Олаф Шолц за своите опасения по отношение на обстрела покрай Запорожката АЕЦ в Украйна. Той прикани надзорния орган на Организация на обединените нации за атомна сила да посети централата. Служителят обаче сподели, че информацията от разузнаването не е съответно обвързвана с Запорожката АЕЦ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР